joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home Evenimente Evenimente STEP

STEP Day 2015

STEP Day 2015

Îţi place să cunoşti oameni şi să acumulezi experienţă profesională într-un mediu nou? 

Departamentul STEP îţi oferă şansa să mergi într-una din cele 32 de ţări europene din reţeaua ELSA pentru a efectua un stagiu de practică.
Astfel, dacă doreşti informaţii despre cum poţi aplica şi de ce ai nevoie pentru a aplica, departamentul te aşteaptă marţi, 17.11.2015, între orele 12:00 şi 16:00 în Sala de Consiliu a Facultăţii de Drept.

BE INTERNATIONAL!

Postuniversitaria - Aprilie 2015

postuniv apr 2015

După cum deja v-am obișnuit cu acest eveniment, dorim să vă anunțăm că și de data aceasta a fost un succes! Studenții de la Facultatea de Drept din Timișoara au fost și mai dornici în acest semestru sa participe la stagiile de practică organizate de ELSA Timișoara.

Astfel, în perioada 30 Martie – 10 Aprilie, ELSA Timișoara a avut ocazia să trimită la practică aproximativ 100 de studenți de la Facultatea de Drept din Timișoara. Stagiile de practică s-au desfășurat la instituții precum Judecătorie, Tribunal, Curtea de Apel, Tribunalul Militar, Cabinete Notariale, Cabinete de Avocatură, Primărie, Prefectură, Executori Judecatoresti, Compania EOS. Pentru a aplica, a fost necesară completarea unui formular, iar în acest sens în perioada 16-20 martie au avut loc înscrierile pentru practică Aceste înscrieri au constat intr-un interviu acordat unor membrii ai departamentului STEP. Taxa de participare a fost de 10 lei. Ne bucurăm ca au fost asa de mulți oameni inscriși și sperăm să se dubleze numărul lor cu fiecare eveniment!

Postuniversitaria - Noiembrie 2014

postuniv nov 2014

Evenimentul este organizat de către departamentul STEP din cadrul ELSA Timișoara și are ca scop oferirea unor stagii de practică studenților ce sunt interesați. Astfel, pe o perioadă de două săptămâni, aceștia au posibilitatea să pună în aplicare noțiunile ce au fost învățate la Facultate.

În perioada 10-21 noiembrie, ELSA Timișoara a avut ocazia să trimită la practică aproximativ 70 de studenți de la Facultatea de Drept din Timișoara. Stagiile de practică s-au desfășurat la instituții precum Judecătorie, Tribunal, Curtea de Apel, Tribunalul Militar, Cabinete Notariale, Cabinete de Avocatură, Primărie, Prefectură, Executori Judecatoresti. Pentru a aplica, a fost necesară completarea unui formular, iar în acest sens în perioada 3-6 noiembrie au avut loc înscrierile pentru practică Aceste înscrieri au constat intr-un interviu acordat unor membrii ai departamentului STEP. Taxa de participare a fost de 10 lei. Ne bucurăm ca au fost asa de mulți oameni inscriși și sperăm să se dubleze numărul lor cu fiecare eveniment!

Perspective Juridice - Drumul catre cariera de Consul

DPF 0925 600px

 

ELSA Timişoara, prin intermediul departamentului STEP (Student Trainee Exchange Programme), a organizat primul evenimentul “PERSPECTIVE JURIDICE” din anul universitar 2014-2015, pe tema ”Drumul către cariera de consul”. Acest eveniment i-a avut ca invitaţi de onoare pe: – Jose Miguel Viñals (Consul Onorific al Spaniei) – Silviu Lugojanu (Consul Onorific al Italiei).

Invitaţii au abordat probleme interesante pe care le-au întâlnit de-a lungul carierei de consuli onorifici, au prezentat atât paşii care ar trebui urmaţi pentru a accede în această funcţie şi beneficiile acesteia, cât şi atribuţiile aferente unei astfel de funcții. Acest eveniment este dedicat tuturor studenţilor, indiferent de domeniul de studii sau specializare, cât şi altor persoane interesate, având în vedere diversitatea şi utilitatea pe care o prezintă tema abordată, scopul acestuia fiind acela ca participanţii să dobândească informaţii noi din “culisele” unei cariere de consul, care să le creeze noi perspective în vederea alegerii unei viitoare cariere.

Citeste mai mult: Perspective Juridice - Drumul catre cariera de Consul

curierul anutei icon 200

logo rightside tm

powered by Suciu Services logo orange dark 200px

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px