joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home Evenimente Evenimente RU

ELSA Training Days - Noiembrie 2015

ETD Nov 2015

ELSA Timișoara are plăcerea de a vă invita la primul eveniment de instruire organizat de către departamentul Resurse Umane, ELSA Training Days. ETD-ul este un eveniment care asigură posibilitatea participanților de a dobândi abilități, cunoștințe și nivele de competență de care aceștia au nevoie în orice domeniu și care îi va ajuta atât din punct de vedere personal, în vederea dezvoltării lor personale, cât și din punct de vedere profesional, academic, deoarece prin intermediul training-urilor, se urmărește ca participanții să se îmbogățească cu noi aptitudini, care să le definească caracterul, să treaca peste anumite probleme, cum ar fi: frica de a vorbi în public, incapacitatea de a trece peste un conflict, sau imposibilitatea de a deveni un lider.

În data de 13.11.2015, de la ora 15:00, în Sala de Conferință a Facultății de Drept va avea loc primul training, susținut de dna. asist.dr. Sorina Doroga pe tema Conflict Management la care sunteți invitați cu toții, urmând ca în data de 21 noiembrie să aibă loc următorul training, pe tema Negociere și Manipulare.

Pe lângă aceste două training-uri, departamentul Marketing va organiza un training pe tema Photoshop, unde va putea participa oricine își dorește să descopere tainele acestui program, foarte folositor în ziua de astăzi, din orice punct de vedere.

Recrutari ELSA Timisoara - Octombrie 2015

Afis Recrutari Oct 2015 ELSA Timisoara 600 px

ELSA Timișoara recrutează!

Vrei să ai parte de cei mai frumoși ani ai studenției? ELSA Timișoara îți va arăta că facultatea nu se rezumă doar la cărți, cursuri și examene. The European Law Students' Association este o organizație internațională, independentă, apolitică, gestionată de către și pentru studenți. Îți oferim posibilitatea de a trăi experiențe noi, de a te alătura unor proiecte inedite și de a-ți face prieteni noi atât la nivel național, cât și internațional. ELSA îți oferă oportunități nenumărate pentru a te dezvolta pe plan personal și profesional.

Îți dorești să faci practică, să participi sau să organizezi diferite conferințe, training-uri, petreceri? Dacă vrei să îți valorifici timpul la maximum alături de noi, ia un chestionar de la stand-ul ELSA, pe care îl găsești în holul Facultății de Drept, în perioada 28 septembrie - 2 octombrie 2015, orele 08.00-12.00, respectiv perioada 5 octombrie - 9 octombrie 2015, orele 10.00-16.00.

Te așteptăm cu o nouă provocare! Join ELSA!

Seminarul Local de Motivare si Instruire - Moneasa 2015

DPF 0817 620

ELSA Timișoara s-a întors de la Seminarul Local de Motivare și Instruire - Moneasa, după un weekend încarcat de momente frumoase, care mai de care mai inedite și care au adus zâmbetul pe buze celor 59 de participanți. Pe parcursul a 3 zile încărcate de activități, Biroul Local, membri vechi, seniori și mai ales recruții noștri dragi, au descoperit și redescoperit că spiritul ELSA este din ce în ce mai prezent în asociația și Grupul nostru Local și că viitorul asociației este pe mâini bune.

Ediția de primăvară a SLMI-ului a stabilit un nou record, reunind 59 de participanți, dintre care 11 recruți, pe care vreau să îi felicităm pentru implicarea de care au dat dovadă pe parcursul întregului eveniment: Mădă Nicolin, Adrian Hanganu, Denisa Toc, Roxana Trif, Alexandra Vasiu, Spataru Alexandra, Anca Claudia, Stephanie Steph, Zuba Dalina, Nico Maria, Roberta Maria, mulțumim pentru prezența voastră și sperăm că SLMI-ul a fost un eveniment unic pentru voi, surprinzător și sper că veți mai participa și la alte ediții din anii ce urmează.

Citeste mai mult: Seminarul Local de Motivare si Instruire - Moneasa 2015

Seminarul Local de Motivare si Instruire - Garana 2014

DPF 0038 620

După un weekend minunat, plin de încercări și momente ce nu vor fi uitate prea curând, ELSA Timișoara s-a întors de la Seminarul Local de Motivare și Instruire îmbogățită cu cei mai energici și curajoși recruți. Prima activitate comună a fost ”Turneul celor 4 echipe”, participanții dovedindu-și ingeniozitatea și spiritul de echipă, înfruntându-se în cadrul celor 5 probe, care mai de care mai solicitante: 100 m Haibach și crosul Robert, mima, 10 litri de apă în 2 minute, turnul din spaghete și căutatul mazării prin nisip.

O altă noutate în cadrul acestui SLMI a fost introducerea atelierelor pe departamente, care ne-au ajutat să ne cunoaștem mai bine, într-un cadru mai restrâns, să discutăm despre cele mai importante evenimente ale fiecărui departament în detaliu și să stabilim planurile de viitor ale departamentelor.

Citeste mai mult: Seminarul Local de Motivare si Instruire - Garana 2014

ELSA Training Days, 2-10 noiembrie 2013

1422600 605148439548951 1573832957 n

ELSA Timișoara a organizat în perioada 2 noiembrie - 10 noiembrie prima parte a evenimentului ELSA Training Days din acest semestru. Au fost organizate 4 training-uri, după cum urmează: sâmbătă, 2 noiembrie, s-a desfăşurat training-ul pe Public Speaking, ţinut de Alexandra Buica, membru AIESEC Timişoara; sâmbătă, 9 noiembrie, s-a desfăşurat training-ul pe Negociere, ţinut de Zoltan Nemeth, trainer ELSA România, iar duminică, 10 noiembrie, s-a desfăşurat training-ul pe Project Management, ţinut de Alin Hîldan, trainer ELSA România.

 

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px