joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home Evenimente S&C Manifestări publice & Corupţia

Manifestări publice & Corupţia

Manifestari publice Coruptia

Vă invităm în data de 18 noiembrie (miercuri) începând cu ora 16:00, în amfiteatrul A2 al Facultăţii de Drept Timişoara, pentru o prezentare a motivelor de fapt şi de drept care au determinat manifestările publice care au avut loc în mai multe oraşe din ţară în ultimele săptămâni şi maniera în care aceste proteste pot influenţa lupta împotriva corupţiei.

Scopul evenimentului este de a prezenta studenţilor, precum şi altor persoane interesate, într-o manieră academică modul în care corupţia afectează societatea în ansamblul ei la toate nivelurile, precum si susţinerea pe care societatea civilă este necesar să o acorde luptei împotriva corupţiei.

Invitaţi la eveniment vor fi domnul profesor Mircea Criste, adjunct al Avocatului Poporului, domnul Andrei Lăcătuşu şi un reprezentant al Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA).

Structura evenimentului constă în susţinerea punctului de vedere al invitaţilor pe tema aleasă iar mai apoi o sesiune de intrebări.

Vă aşteptăm!

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px