joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home Evenimente S&C Cafeneaua Juridica 2013 - "La o ceasca de Penal"

Cafeneaua Juridica 2013 - "La o ceasca de Penal"

logo cafenea visiniu mic

Departamentul Seminare & Conferinţe din cadrul ELSA Timişoara  organizează în zilele de 9-10-11 aprilie 2013 o conferinţă naţională sub forma unei ‘cafenele juridice’, cu titlul: “La o ceaşcă de Penal”, în cadrul căreia participanţii pot asista la prezentări pe diverse teme din sfera Dreptului Penal, urmate de discuţii pe baza acestor prezentări, precum şi legate de diverse speţe sau situaţii întâlnite de invitaţi pe parcursul carierei dânşilor. Am observat că există un interes progresiv pentru Dreptul Penal şi ne-am gândit că un astfel de eveniment ar fi benefic pentru studenţii Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul UVT.

 

Mai precis, evenimentul se va desfăşura pe parcursul a trei zile, abordând o temă anume în fiecare zi (durata aproximativă este de 2 ore/zi). Locaţia aleasă pentru acest eveniment este Librăria “Cartea de Nisip” (situată pe Str. Alba Iulia, vizavi de Restaurantul “ Casa cu flori”).

Am ales această locaţie deorece asigură o atmosferă foarte potrivită evenimentului, iar invitaţii şi participanţii pot discuta într-un mod relaxat, savurând un ceai, o cafea sau o ciocolată caldă. Temele de discuţii sunt următoarele:

9 aprilie 2013 ora 20.00 - “Coruperea şi corupţia funcţiei publice”

Invitaţi:

Avocat Adrian FANU-MOCA

Avocat Livia SUMĂNARU

10 aprilie 2013 ora 20.00 - “DIICOT - structură, activitate, competenţă”

Invitaţi:

Procuror-şef DIICOT Mircea ANDREŞ

Procuror DIICOT Marinela ZAHARIA

11 aprilie 2013 ora 20.00 - “Dreptul Penal prin ochii procurorului militar”

Invitaţi:

Gen.Bg.Mag. Gheorghe COSNEANU

Col.Mag. Radu ILINA

Lt.Col.Mag. Mihai IORDACHE

Mr.Mag. Cătălin PIŢU

Mr.Mag. Dan BORCA

 

Biletele pentru eveniment pot fi achiziţionate în holul Facultăţii de Drept şi ŞtiinţeAdministrative. Numărul de participanţi este limitat la 50/zi. Preţul unui bilet este de 10 RON şi asigură participarea la toate cele 3 seri de discuţii; participanţii care doresc să fie prezenţi doar în anumite seri sunt rugaţi să specifice acest lucru. În limita locurilor rămase libere, se pot achiziţiona bilete doar pentru o seară sau două. Preţul biletului acoperă următoarele: mapă de eveniment, ecuson de participant şi un ceai din partea organizatorilor.

 

CONTACT:

Anca PERA

Coordonator Cafeneaua Juridică 2013

Seminare&Conferinţe

ELSA Timişoara

Telefon: +40 784 474 543          


 
afis cafenea 2013 mic
 

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px