joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home Evenimente S&C Discutie Panel 'ERASMUS'

Discutie Panel 'ERASMUS'

 
erasmus 2012 1 mic
ELSA Timişoara, prin intermediul Departamentului Seminare&Conferinţe şi cu sprijinul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul UVT, a oferit studenţilor la Drept o prezentare a programului de burse ERASMUS, prin care aceştia au posibilitatea de a studia în străinătate timp de un semestru sau chiar un an.

Evenimentul a avut loc miercuri 28.11.2012, avându-i ca invitaţi pe dna Conf.Univ.Dr. Florentina MUŢIU (coordonator al programului ERASMUS pentru Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative), care le-a oferit celor cincizeci de participanţi toate informaţiile necesare în vederea aplicării pentru o bursă ERASMUS, precum şi doi beneficiari ai acestui program: Dragoş POPESCU, student în anul III, care va pleca să studieze la Universitatea din Udine timp de cinci luni şi Bianca TRIF, studentă în anul III, care a studiat la Universitatea din Milano anul trecut.

Cei doi studenţi le-au împărtăşit participanţilor experienţele lor legate de acest program, fiind la dispoziţia celor prezenţi pentru diverse întrebări şi nelămuriri. Atât invitaţii, cât şi participanţii s-au declarat foarte mulţumiţi de acest eveniment, care şi-a propus să promoveze bursele ERASMUS în facultatea noastră şi să lărgească orizontul studenţilor la Drept, să le ofere o perspectivă cât mai cuprinzătoare asupra posibilităţilor de studiu, de a se forma atât ca jurişti, cât şi ca membri de valoare ai societăţii. Aprecierile celor prezenţi ne oferă mulţumirea de a considera că am atins pe deplin acest scop.

De asemenea, în perioada înscrierilor pentru burse ERASMUS, ELSA Timişoara va intermedia şi va facilita accesul studenţilor la aceste burse.

 

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px