joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home Evenimente RU ELSA Training Days - Noiembrie 2015

ELSA Training Days - Noiembrie 2015

ETD Nov 2015

ELSA Timișoara are plăcerea de a vă invita la primul eveniment de instruire organizat de către departamentul Resurse Umane, ELSA Training Days. ETD-ul este un eveniment care asigură posibilitatea participanților de a dobândi abilități, cunoștințe și nivele de competență de care aceștia au nevoie în orice domeniu și care îi va ajuta atât din punct de vedere personal, în vederea dezvoltării lor personale, cât și din punct de vedere profesional, academic, deoarece prin intermediul training-urilor, se urmărește ca participanții să se îmbogățească cu noi aptitudini, care să le definească caracterul, să treaca peste anumite probleme, cum ar fi: frica de a vorbi în public, incapacitatea de a trece peste un conflict, sau imposibilitatea de a deveni un lider.

În data de 13.11.2015, de la ora 15:00, în Sala de Conferință a Facultății de Drept va avea loc primul training, susținut de dna. asist.dr. Sorina Doroga pe tema Conflict Management la care sunteți invitați cu toții, urmând ca în data de 21 noiembrie să aibă loc următorul training, pe tema Negociere și Manipulare.

Pe lângă aceste două training-uri, departamentul Marketing va organiza un training pe tema Photoshop, unde va putea participa oricine își dorește să descopere tainele acestui program, foarte folositor în ziua de astăzi, din orice punct de vedere.

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px