joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home Evenimente RU Seminarul Local de Motivare si Instruire - Moneasa 2015

Seminarul Local de Motivare si Instruire - Moneasa 2015

DPF 0817 620

ELSA Timișoara s-a întors de la Seminarul Local de Motivare și Instruire - Moneasa, după un weekend încarcat de momente frumoase, care mai de care mai inedite și care au adus zâmbetul pe buze celor 59 de participanți. Pe parcursul a 3 zile încărcate de activități, Biroul Local, membri vechi, seniori și mai ales recruții noștri dragi, au descoperit și redescoperit că spiritul ELSA este din ce în ce mai prezent în asociația și Grupul nostru Local și că viitorul asociației este pe mâini bune.

Ediția de primăvară a SLMI-ului a stabilit un nou record, reunind 59 de participanți, dintre care 11 recruți, pe care vreau să îi felicităm pentru implicarea de care au dat dovadă pe parcursul întregului eveniment: Mădă Nicolin, Adrian Hanganu, Denisa Toc, Roxana Trif, Alexandra Vasiu, Spataru Alexandra, Anca Claudia, Stephanie Steph, Zuba Dalina, Nico Maria, Roberta Maria, mulțumim pentru prezența voastră și sperăm că SLMI-ul a fost un eveniment unic pentru voi, surprinzător și sper că veți mai participa și la alte ediții din anii ce urmează.

 

În ceea ce privește programul Seminarului Local de Motivare și Instruire, prima activitate a fost Treasure Hunting. Astfel, după sosirea participanților, am început cu primul joculeț care a avut ca scop, găsirea unei comori, ascunse "acolo unde două susuri de apă se întâlnesc". După ce participanții au fost supuși mai multor probe, printre care: gleznele legate, versurile din balon, spargea balonului cu paiul, iepurașul, ziarul la piept, cutia misterioasă dar și mai multe probe de Photohunting, o singură echipă a ajuns la comoara formată din medalii și obiectul misterios al dragului nostru coleg aiurit: Staiculescu Paul.

După Treasure Hunting, a urmat un coffee break și o altă serie de joculețe, încheiată cu o tură de v-ati ascunselea.

Și la acest SLMI am continuat cu atelierele pe departamente, care ne-au ajutat să ne cunoaștem mai bine, într-un cadru mai restrâns, după care am avut parte de o surpriză din partea OC-ului, care ne-au invitat lângă Lacul Liniștit, unde ne-au așteptat cu lampioane plutitoare pe care le-am lansat împreună.

În ceea ce privește prima petrecere, numită "Sportsmen vs. Cheerleaders", aceasta a reunit cele mai originale costumații, de la arbitrii de fotball, la suporteri, tenismene, dar nu în ultimul rând majorete.

Cea de-a doua zi a debutat devreme, cu un training pe ROI, susținut de Diana Dunai, Secretar General ELSA Timișoara, unde recruții au fost așteptați în pijamale de aceasta.

DPF 0653 620

După training, am avut parte de un Holi Fight, unde după ce am aruncat baloane cu apă și am fost stropiți cu sticle de apă, ne-am bătut cu culori de toate felurile și am format unul dintre cele mai frumoase momente ale asociației noastre.

Cel de-al doilea training, pe tema ”Teambuilding”, ne-a ajutat să ne cunoaștem mai bine și a reușit să întărească legăturile dintre membrii vechi și cei noi. Cu această ocazie, vreau să îi felicităm pe cei doi traineri, cu care ELSA Timișoara se mândrește și cărora le mulțumim pentru prezența lor, nu doar în calitate de traineri, ci și în calitate de participanți, deoarece ne-au distrat cu fiecare ocazie ivită. Așadar, mulțumim Zoli Nemeth și Hildan Alin-Marian. ELSA Timișoara se înclină în fața voastră.

La sfârșitul celei de-a doua zi, am avut parte de o cină tradițională, iar apoi am început petrecerea, unde toți participanții au fost așteptați cu tricourile colorate, pe care ne-am scris mesaje și ne-am semnat fiecare. Am avut parte de beer pong, ne-am jucat Bolț, Kings, iar apoi am început petrecerea propriu zisă, care s-a încheiat cu o dimineată de chitară, astfel mulțumim de asemenea recrutului meu Rili Uandărful, Adrian Hanganu, pentru momentul artistic.

Doresc să îi mulțumim OC-ului, alcătuit dinPaul Rusciac- Head of the Organising Committee, Gabriela Andreea Ilica, Lorina Patko – Coordonatori pe Transport + Cazare, Varga Melinda – Coordonator pe Programul Social, Vasian Diana – Coordonator pe Program Academic, Staiculescu Paul – Coordonator pe Logistică - pentru organizarea acestui eveniment impecabil. Am avut parte de cel mai muncitor OC, care în ultimele săptămâni și-au sacrificat întreg timpul liber pentru acest eveniment, au făcut numeroase ședințe, chiar și la ore târzii, și-au distrus nervii și au transformat SLMI-ul într-o prioritate. Tot acest eveniment e meritul lor deplin.

De data aceasta, nu am plecat un grup și ne-am întors o echipă, ci pentru că semestrul trecut dintr-o echipă, ne-am transformat într-o familie, cred că acum ne-am întregit familia noastră frumoasă, numită ELSA Timișoara și sper ca aceasta să fie cât mai bogată în continuare.

DPF 0670 620

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px