joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home ELSA Avocatul Florentin Țuca, fata in fata cu studentii timisoreni

Avocatul Florentin Țuca, fata in fata cu studentii timisoreni

Afis Tuca
Miercuri, 20 mai 2015, Facultatea de Drept – Universitatea de Vest din Timișoara este gazda unui eveniment ce îl va avea drept invitat pe Florentin Țuca, Managing Partner al Țuca Zbârcea & Asociații.

Avocatul Florentin Țuca se va afla în Timișoara pentru o prelegere destinată studenților la drept și tuturor celor interesați să asiste la o dezbatere privind locul pe care dreptul îl ocupă în cotidian.

Astfel, Facultatea de Drept din cadrul Universității de Vest devine pentru câteva ore gaza unei manifestări cu tema „Dreptul în lumea contemporană și provocările la adresa lui”.

De asemenea, manifestarea va prilejui și o scurtă prezentare a volumului publicat la Editura Humanitas și lansat de avocatul Florentin Țuca în ianuarie 2015, intitulat ”Gâlceava cu juristul din mine”.

Toți cei interesați sunt așteptați în B-dul Eroilor de la Tisa nr. 9A, Timișoara - sediul Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest, Amfiteatrul A2, miercuri, 20 mai, începând cu ora 15:30.

Accesul este liber.

Evenimentul este organizat sub auspiciile Universității de Vest – Facultatea de Drept, cu sprijinul ELSA Timișoara și al Editurii Humanitas.

curierul anutei icon 200

logo rightside tm

powered by Suciu Services logo orange dark 200px

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px