joomla templates and joomla extensions by zootemplate.com Get Adobe Flash player
Home ELSA Study Visit ELSA Timișoara - ELSA Cluj-Napoca

Study Visit ELSA Timișoara - ELSA Cluj-Napoca


Weekend-ul desfăşurat în perioada 08-11 noiembrie 2013 a adus pe scările ELSA Timișoara nu doar adierea răcoroasă a toamnei, ci, dimpotrivă, un curcubeu de satisfacţie şi de cooperare, întrucât am avut în sfârșit ocazia de a ne reuni cu prietenii noștri dragi din Ardeal, găzduind de nu mai puțin de 11 de membri din Grupul Local ELSA Cluj-Napoca.

Departamentul Seminare & Conferinţe ELSA Timişoara a îmbinat cu grijă partea academică a vizitei, constituită din două traininguri organizate în cadrul ELSA Training Days, eveniment organizat de Departamentul de Resurse Umane al ELSA Timișoara pe următoarele teme: "Negociere și manipulare" și "Eficiență în comunicare" cu o varietate de activități sociale, între care amintim Lasertag, Karaoke, Biliard, Bowling, shopping la Iulius Mall , turul orașului și, nu în ultimul rând, seara destinată gătitului de clătite!

Luând în considerare toate aceste aspecte, se poate lesne afirma că am avut parte de un Study-Visit încărcat, dar extrem de distractiv şi interactiv, drept dovadă feedback-ul în totalitate pozitiv și noile prietenii legate cu această ocazie. Din punctul nostru de vedere, această vizită de studiu a fost prilej ideal de a consolida colaborarea dintre grupurile noastre locale, dar și de a facilita cunoașterea reciprocă și interacțiunea dintre membrii noștri. În scopul de a menţine aceasta prietenie cel puţin la acelaşi nivel, ne declarăm nerăbdători să îi vizităm la rândul nostru în luna mai a acestui an.

 

curierul anutei icon 200

logo rightside tm

powered by Suciu Services logo orange dark 200px

drept logo 100pxuj logo 100pxfratelli logo 100pxjuridice logo 100pxuj mag logo 100pxfitt logo 100pxorthopedics logo 100pxun youth logo 100pxsuciu logo 100pxcreative minds logo 100pxagenda logo 100pxtion logo 100px